Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Συναυλία αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα


Ελάχιστο χρέος προς την Κωνσταντίνα Κούνεβα τη θαυμαστή γυναίκα και συνδικαλίστρια, που συνεχίζει να δίνει τη μάχη της στον Ευαγγελισμό, είναι η συναυλία συμπαράστασης που διοργανώνεται την Τετάρτη το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τη "Φεμινιστική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης".
Μέχρι στιγμής έχουν προσφερθεί να τραγουδήσουν οι: Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέττα και Γιάννης Ιωάννου, Σαβίνα Γιαννάτου, Σωτηρία Λεονάρδου, Μάρθα Μαυροειδή, Λάμια Μπεντίουι, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Νατάσσα Παπαδοπούλου - Τζαβέλα, Katrin the Thrill, “Rodina” - πολυφωνικό συγκρότημα γυναικών από τη Βουλγαρία.
Στη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της Κωνσταντίνας θα ακουστούν επίσης μαρτυρίες γυναικών που δουλεύουν στον χώρο της καθαριότητας και ομιλία από εκπρόσωπο της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ).
Στόχος "είναι να απαιτήσουμε να αποκαλυφθούν άμεσα και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης εναντίον μιας γυναίκας που είχε το κουράγιο να μπει μπροστά και να διεκδικήσει αυτή, μια μετανάστρια, τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα για την ίδια και τις συναδέλφους της. Εισιτήρια προπωλούνται στο δισκοπωλείο “Vinyl Microstore”, Διδότου 34, Εξάρχεια στην τιμή των 12 ευρώ.

Πηγή η εφημερίδα ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου