Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Αύριο η Συναυλία Αλληλεγγύης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Υπέγραψαν την έκκληση γιά την Κωσταντίνα Κούνεβα πάνω από 20.000 άνθρωποι!!!

Η Διεθνής Αμνηστία στήριξε την Κωνσταβτίνα Κούνεβα με μία παγκόσμια έκκληση. Στην έκκληση ζητούσε από την ελληνική κυβέρνηση :
• Να εξασφαλίσει ότι η αστυνομία θα πραγματοποιήσει μια λεπτομερή και αμερόληπτη έρευνα σχετικά με την επίθεση ενάντια στην Κωνσταντίνα Κούνεβα
• Να λάβει άμεσα μέτρα για να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη και να εξασφαλίσει ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα θα λάβει αποκατάσταση και ικανοποιητική αποζημίωση
• Να προστατεύσει άλλους υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων και μέλη συνδικάτων από παρόμοιες επιθέσεις εφαρμόζοντας την υπάρχουσα νομοθεσία για τα εργατικά δικαιώματα.
Μπορείτε να υπογράψετε την έκκληση στη διεύθυνση http://amnesty.org.gr/actnow/appeals/kouneva.htm
Υπέγραψαν την έκκληση πάνω από 20.000 άνθρωποι!!! Η έκκληση θα βρίσκεται στο site της Διεθνούς Αμνηστίας για υπογραφή από 1 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 5 Μαΐου.Όλος ο αριθμός των εκκλήσεων που θα συγκεντρωθούν μέχρι τότε θα παραδοθεί στον Αναπληρωτή Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου